Byagården
Kulloon kartanon tie 18
06830 Kulloonkylä

Varaukset ja kysymykset
Isännöitsiä Roger Antell
puh 050 5591942
sähköposti:
byagarden(at)gmail.com

Tykkää meistä Facebookissa!

 

Vuokraus

Byagårdenin vuokraus viikonlopuksi maksaa 350 euroa. Yhdistyksen jäsen, joka on maksanut jäsenmaksunsa kahtena peräkkäisenä vuotena saa vuokrata Byagårdenin omaa, yksityistilaisuutta varten alennettuun hintaan.

Varaukset: Isännöitsijä Roger Antell, puh 0505591942, kyselyt sähköpostitse; byagarden(at)gmail.com

Byagården on varustettu n. 140:llä tuolilla, muutamalla penkillä, 20:llä pöydällä ja 120 hengen astiastolla. Astiastoon kuuluu ruokalautaset, syvät lautaset, juomalasit, kuohuviinilasit, viinilasit, konjakkilasit, kahvikupit ja kakkulautaset, aterimet ja paljon erilaisia tarjoiluastioita. Pöydät ovat 150 x 70 cm mitoiltaan. Pöytäliinoja ei ole. Salin koko on n. 120 m2.

Talon suurin sallittu henkilöluku on 180. Suosittelemme kuitenkin sijoittamaan enintään 120 istumapaikkaa ruokavieraille. Lue vuokrausehdot tästä:

Byagårdenin vuokrausehdot
 

 

Siivouspalvelut

Jos et halua siivota kaikkea itse juhlien jälkeen voit tilata siivouksen (varmista saatavuus tilaamalla hyvissä ajoin ennen tilaisuutta):

Anne Wilenius, 0407570166, janine.wilenius(at)gmail.com 
 

Kulloon kyläkirkko

Lähellä sijaitseva Kulloon kyläkirkko on hyvä vaihto-ehto, jonka voi yhdistää Byagårdenin juhlatilaisuuteen. Kulloon kyläkirkon osoite on Laversintie 8.

 

Byagårdenin osoite on Kulloon kartanon tie 18:


 

 

 

 


 
Juhlasali hääkoristeltuna

 

 

Kullo-Mickelsböle byaförening rf - Kulloo-Mickelsbölen kyläyhdistys ry. - En medlem av Nylands Svenska Ungdomsförbund NSU r.f.