Byagården
Kulloon kartanon tie 18
06830 Kulloonkylä

Varaukset ja kysymykset
Isännöitsiä Roger Antell
puh 050 5591942
sähköposti:
byagarden(at)gmail.com

Tykkää meistä Facebookissa!

Kullookortti

Nyt tuetaan paikallisia yrityksiä!

Kulloo-Mickelsbölen kyläyhdistys on ottanut käyttöön Kullookortin, jonka tarkoituksena on yhdistää toisaalta kulloolaiset yrittäjät ja yritykset ja toisaalta kulloolaiset palveluiden ostajat. Aitoa win-win tilannetta, joka elävöittää kyläämme ja vahvistaa me-henkeä Kulloossa.

Kyläyhdistyksen jäsenmaksun yhteydessä saat Kullookortin käyttöösi, kortilla saa juuri meille kulloolaisille kohdennettuja alennuksia ja etuja niiltä yrityksiltä jotka ovat tässä mukana. Tämä kortti on juuri sinulle, joka haluat tukea paikallisia yrityksiä ja yrittäjiä ja samalla ehkä saada hyvän diilin. Autamme löytämään paikalliset kampaajat, hierojat, pienet piilossa olevat putiikit jne. ja keräämme sivuillemme linkkivinkkejä ja yrittäjien kampanjoita.

Kortti on saatavilla paperisen ja sähköisenä versiona 

Liity jäseneksi ja tilaa kortti lähettämällä sähköpostiosoitteesi kyläyhdistykselle. 
Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, ota yhteyttä Emmaan puhelimitse.
Kyläyhdistyksen osoite: byagarden@gmail.com
Emma Antell-Neem: puh: 045-6728707

 

Kullookortissa mukana olevat paikalliset yrittäjät:

Tero Koivisto Koiviston hierontapalvelut

Senior Shop / AnnaDonna (huomioittehan, että Senior Shop on myymäläketju, jossa toimii useita kauppiaita, eli tämä tarjous koskee ainoastaan Senior Shop / AnnaDonna -myymälää, joka toimii Itä-Uudellamaalla ja Kymenlaaksossa Anna Kosken johtamana)

 

 

Kullo-Mickelsböle byaförening rf - Kulloo-Mickelsbölen kyläyhdistys ry. - En medlem av Nylands Svenska Ungdomsförbund NSU r.f.