Byagården
Kullo gårds väg 18
06830 Kulloby

Bokningar
Disponent Roger Antell
tfn 050 5591942
förfrågningar per e-post:
byagarden(at)gmail.com

Gilla oss på Facebook!

Kullokortet

Nu ska vi stöda lokala företag!

Kullo-Mickelsböle byaförening har tagit i bruk Kullokortet. Tanken är att föra samman kulloborna med kulloföretagarna, att kullobor lättare kan köpa av kullobor. Äkta win-win läge och på samma gång kan vi stärka vi-andan här i Kullo!

I samband med medlemsavgiften kommer du att få Kullokortet, med vilket du kan få rabatter och erbjudanden av lokala företagare, speciellt riktade till kullobor. Detta kort är just för dig som vill stöda och främja lokala företagare och företag och på samma gång få bra erbjudanden. Vi hjälper dig att hitta lokala frissor, massörer, hemmabutiker och andra små guldgryn som gömmer sig i grannskapet. Vi samlar ihop infon till en samling av länkar till företagens sidor och kontaktuppgifter och olika kampanjer.

 

Kortet är tillgängligt i pappers- och digitalt format

Bli meldem och beställ kortet till ditt förfogande genom att skicka din e-postadress till byaföreningen. Ifall du inte har en e-postadress, ber vi dig kontakta Emma per telefon.
Byaföreningens adress: byagarden@gmail.com
Emma Antell-Neem: puh: 045-6728707

 

Företag som är med i Kullokortet:

Tero Koivisto Koiviston hierontapalvelut

Senior Shop / AnnaDonna (vi ber er observera att Senior Shop är en affärskedja bestående av flera olika försäljare. Erbjudandet gäller endast Senior Shop / AnnaDonna -butiken, som är verksam i Östra Nyland och Kymmenedalen under ledning av Anna Koski)

 

 

Kullo-Mickelsböle byaförening rf - Kulloo-Mickelsbölen kyläyhdistys ry. - En medlem av Nylands Svenska Ungdomsförbund NSU r.f.